Az export-commerce  Kft. bemutatkozása

 

Az Export-Commerce Kft. több mint 20 éves múltra tekint vissza. Szegeden a Szt. László utcában kezdtük meg tevékenységünket betéti társaságként a Tomos vízszivattyúk forgalmazásával.

 

Évről-évre fejlődve országos szinten is előkelő helyet foglalunk el a robbanómotoros szivattyúk értékesítésében.

Telephelyünk és székhelyünk Szegeden jól megközelíthető helyen, a főút mellett a Kálvária sgt.-on található, ingyenes parkolási lehetőséggel.

Üzletünkben Honda,Husqvarna, Mcculloch, Tomos és Launtop márkák termékeinek széles skáláját forgalmazzuk amelyek a következők: vízszivattyúk, láncfűrészek, fűnyírók, fűkaszák, áramfejlesztők, permetezők, kapálógépek és csónakmotorok.

 

A gépeket a vásárlók igénye szerint szakembereink bemutatják és beüzemelik.

Az általunk forgalmazott gépeknek biztosítjuk a garanciás és a garancián túli javítását, szervizelését.

 

Természetesen a fenti termékekhez üzletünkben alkatrészeket és tartozékokat is árulunk.  Jó minőségű olajak is megtalálhatóak, amelyek a gépek üzemeltetése során hosszú életet és megbízhatóságot biztosítanak.

A termékskálán a barkács kategóriától a profi kategóriáig választhatnak vásárlóink, attól függően, hogy kinek mi az igénye.

Példaként említeném,hogy egy fűnyíró kiválasztásánál más-más nagyságú kell egy családi ház, mint egy cég vagy önkormányzat területeihez.

 

Gyors hitelügyintézéssel, kedvező feltételekkel tudunk segíteni a vásárlásban a Cetelem Banknak köszönhetően.

 

Folyamatosan bővülő választékkal, 20 éves szakmai tapasztalattal garantált minőségű vásárlást tudunk nyújtani minden kedves vásárlónknak.

 

Várjuk önöket üzletünkben!

 

Az Export-Commerce Kft. csapata

 

 

 

 

< < vissza

Copyright 2014 - Motor Pedo Kft.

Impresszum